Anizan Google Adsense Alternative

Anizan Google Adsense Alternative i http://www.kepowan.ga/2014/10/11-anizan-google-adsense-alternative.html vil være et nøkkelord (søkeord) er populære for de neste tre månedene fra datoen for den første oktober 2014 og frem til dato 30 desember 2014 Dette er fordi CV StarSuper blir popularisert nøkkelordet for å kunne konkurrere med det samme søkeordet som ligner Anizan Alternatif Google Adsense http://bloggerian.cf/anizan-alternatif-google-adsense.html . Selv i å optimalisere søkeord (søkeord) som er forskjellig, men kostnaden for samme pengoptimisasiannya stor mengde av dem er verdt Rp. 2.000.000, – (to millioner). Penger for at det skal bli distribuert til de pålitelige pengoptimisasi der hvis søkeord (søkeord) er spores gjennom Googles søkemotor, enten Google eller Google International Indonesia, vil den kontrollere søkeresultatsidene.

Anizan er et nettsted som gir reklametjenester til annonsører (annonsører) og annonsen (utgivere) til overkommelig pris og ledsaget av interessante funksjoner og betingelser som skal anvendes på en slik måte, slik som å produsere ulike former for reklame i form av tekst eller banner. Pålitelig sporingssystem som vil gi data pengeklikian gyldig både for annonsører (annonsører) og AD (utgivere).

Kepowan-LamanMukaAnizanGoogleAdsenseAlternative.png

Trekningen av konkurransen to søkeord (søkeord) er hoved pengoptimator vil få forskjellige premier som en vil få en premie av Rp. 800.000, – (åtte hundre tusen) mens pengoptimator nøkkelord (nøkkelord) at andre vil få en premie av Rp. 600.000, – (Six Hundred Thousand). Totalt deretter hoved pengoptimator vil få en premie av Rp. 1.400.000, – (One Million fire hundre tusen) eller 35% (Thirty Five prosent) av den totale premie av Rp. 4.000.000, – (fire millioner).

Hvis sett fra siden er det også en premiefordeling der den eneste forskjellen vil være 7 (sju) pengoptimator overlegen som skal ta imot prisen på en av søkeord (søkeord) er for søkeord (søkeord) andre vil det være 10 (ti) pengoptimator overlegen som vil motta premier på til sammen sebesarnya Rp. 4.000.000, – (fire millioner).

Dermed diskusjonen Anizan Google Adsense Alternativ at selv kort, men med håp om memberikana innsikt i søkeord (nøkkelord) som er populære og mestre Googles søkesider, både Google og Google International Indonesia.

Source : http://anggrekbulan.abatasa.co.id/post/detail/37718/anizan-google-adsense-alternative